top of page

Terapi med voksne

Jeg tager en aktiv spørgende rolle til dine problematikker

Igennem de sidste 10 år har jeg haft voksne i behandling indenfor alle dele af sygesikringen dvs. angst og depression; i forbindelse med tab af pårørende; ved seksuelle krænkelser, pårørende til mennesker der har fysiske eller psykiske lidelser, og mennesker der er blevet udsat for overfald eller vold.

Derudover har jeg også klienter med lavt selvværd, stress, udbrændthed, eksistentielle kriser, håndtering af skilsmisse og utroskab, ensomhed samt relationelle problematikker. Jeg hjælper mennesker der har svært ved at håndtere deres vrede samt som har problemer med impulskontrol i form af fx regulering af mad eller alkohol samt stoffer. Jeg varetager samtaler til pårørende af misbrugere og mennesker der er udsat for vold i forhold.

Der arbejdes på klinikken primært med udgangspunkt i Intensiv Dynamisk Korttidsterapi (ISTDP). Dette medfører at jeg tager en forholdsvis aktiv rolle i terapien og er spørgende ind til dine problematikker fremfor at være mere passivt afventende. Dette gøres for at kunne hjælpe dig bedst muligt. Der tages altid udgangspunkt i det du ønsker at få hjælp med og i starten af forløbet lægger vi sammen en plan for hvordan vi bedst kan hjælpe dig og hvad der er dit mål med terapien. 

For at kunne hjælpe dig bedst muligt, modtager jeg løbende supervision på eget arbejde, hvilket indebærer at jeg til tider optager mine klientforløb, selvfølgelig kun såfremt du er indforstået med dette. Jeg er i gang med flere efteruddannelser og har færdiggjort min specialist i psykoterapi for voksne i dec.21.

Har du spørgsmål eller vil du booke en tid?

Du er meget velkommen til at kontakte mig med eventuelle spørgsmål. Hvis du ønsker en tid til samtale, så finder vi sammen en tid der passer dig.

Hjem skrivebord
bottom of page